Blogistaniassa jaellaan nyt ahkerasti kukkakimppuja. Minullekin on tullut yllätyksekseni useita. Ihanaa, kun blogini tuottaa iloa Teille! 

1210482.jpg1210482.jpg 1210482.jpg

Tässä on kopio tekstistä:

Säännöt:
"Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

On niin vaikeaa jakaa kimppuja vain kymmenelle, kun päiviäni ilostuttavia kirjoittajia on kymmeniä. Niinpä ojennan kimpun kiitosten kera jokaiselle, jolta kukkasia sain, sekä jokaiselle, jonka linkki on tuossa oikealla olevassa listassa.

Jotkut Teistä ilahduttavat taidokkailla kädentöillä ja uusilla ideoilla, jotkut upeilla ja puhuttelevilla kuvilla, ja osa kirjoittaa niin elävästi ja ytimekkäästi, että aina on mielenkiintoista käydä kurkkaamassa, mitä uutta löytyy. Minimaailma kiinnostaa minua kovasti, kuten myös luonto ja luonnonmateriaalit.

Blogimatkailu itsessään on kiinnostavaa - aina löytyy uutta ihmeteltävää. Näiden retkieni kautta olen useimmat Teistä löytänyt, ja polkuni blogeihinne viitoittanut.    Kiitokset kanssamatkaamisesta!