2130256.jpg
Anna lahjaksi hyvää mieltä!

Jouluntienoossa käynnistyy useita avustus- ja keräyskampanjoita.

Suomen Punainen Risti tarjoaa monia vaihtoehtoja avustaa heitä, jotka tarvitsevat apua. Rahalahjoituksia voi antaa netissäkin. Konkreettista apua voi antaa luovuttamalla verta. Veripalvelun etusivulta näkee oman veriryhmänsä tämänhetkisen veritilanteen, joka muutaman veriryhmän osalta on juuri nyt huolestuttavalla tasolla.

Hyvä Joulumieli -keräys on SPR:n, MLL:n ja YLE:n yhteisvoimin organisoima keräys, jonka tuotto jaetaan kotimaassa ruokalahjakortteina vähävaraisille lapsiperheille.

Kirkon Ulkomaanavun kautta voi antaa Toisenlaisen lahjan.

Pelastusarmeijan joulupata porisee nyt nettisivuillakin, ja ilokseni huomaan, että arkipäiväni Aamiaisen tarjoava Positiivarit on yhteisölahjoitusten kärjessä. Perinteisten joulupatojen osoitteet löydät täältä.

Nuorkauppakamarilla on Joulupuu -keräys, jossa kerätään lahjapaketteja sosiaalitoimen kautta jaettavaksi vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Jokainen haluava löytää varmastikin omat keinonsa ja kanavansa tuottaa hyvää mieltä lähimmäiselleen. Rahan ja tavaran sijaan oman aikansa tai työpanoksensa antaminen voi olla parasta. Vapaaehtoistyötä tarvitaan! Emmekä saa unohtaa sitäkään, että avuntarvitsija voi olla hyvinkin tuttu ja lähellä.