luukku2.jpg

Milliä jännitti hurjasti tavata joulukuiset eskarikaverinsa. Varovasti se kurkisti pelihyllyn päältä ennenkuin uskaltautui istumaan aamupiiriimme. Lapset halasivat innokkaasti pikkuista tonttua, ja taisi joku jopa kuiskata salaisuuksiakin sen korvaan. Millillä oli oma yllätys ja salaisuus hopeapaperin sisällä. Pieniä maistipaloja Tonttulan keittiön tarjonnasta ilmestyy nyyteissä lapsille. Ihan kaikki eivät tänään uskaltaneet maistaa vaaleaa pikkiriikkistä kuivattua omenanpalaa, mutta suurin osa lapsista tuli hakemaan niitä lisääkin.

Aamupiirin jälkeen Milli kiipesi jälleen hyllylle, sillä sieltä oli mukavampi seurata lasten leikkejä.

hyllyll%C3%A4.jpg

 

Milli osallistui myös Tunnemuksu -kerhoihimme, ja se sai istua samassa piirissä meidän muiden kanssa pyöreän maton ympärillä. Hiukkasen Milli oli hämmästynyt, kun lapset osasivat jo niin hyvin ja rohkeasti kertoa tunteistaan. Helposti he löysivät myös sudenkuvista juuri sen oikean, heidän senhetkistä tunnetilaansa kuvaavan kortin.

Päivän aikana lapset puuhasivat monenmoisia juttuja ja Milli seuraili heitä sivummalta. Mutta kun lapset häipyivät ruokalaan, Milli tutki omalla tavallaan luokkatilaa. Se kurkisti uteliaana pöydällä olevaan joulusukkaan

sukassa.jpg

 

tutki avoinna olevaa joulukirjan kuvia

kirjassa.jpg

 

ja ihaili kaunista kynttilälyhtyä.

lyhty.jpg

 

Päivän päätteeksi Milli halusi hypätä kassiini ja tulla kanssani kotiin. Automatkan aikana se taisi hiukan nukahtaa.

kassiin.jpg