mansikkaa.jpg
 

Juuri nyt on paras mansikka-aika, ja se kyllä näkyy ruokavaliossanikin aamusta iltaan.
Olen löytänyt uuden tuttavuuden vaniljatuorejuuston, joka on mitä mainioin täyte croisantille mansikoiden kanssa tai kekseille. Tähän asti olen syönyt croisantin marjoilla aina kermavaahdon kanssa, mutta tuo juusto on täyteläisempää. Joudun pitämään itseäni kurissa, että yksi croisantti päivässä on riittävän sopiva annos.

Mansikoita tulee muutenkin popsittua nyt niin puurossa kuin salaatissakin, ja näköjään viisi kiloa mansikoita hupenee helposti  kolmessa päivässä, vaikka olemmekin miehen kanssa kotona vain kaksistaan. :D

Kesä on kuvaannollisestikin mansikka-aikaa, ainakin minulle, joka rakastan kesää. Tämä valo ja lämpö (ei ole pakkasta) hellii sieluani. Täällä Etelä-Suomessa katson kaihoisasti puoliltaöin valoa heijastavaa pohjoisen taivasta, ja kaipaan yöttömän yön maisemiin. Pari viikkoa sain siellä juuri olla, ja tuskin maltoin nukkua.

aurinko%20ei%20laske.jpg