hartiahuivit.jpg

Joulu on hyvän mielen juhla. Ajatuksella annetut lahjat tuottavat iloa ja hyvää mieltä; sekä lahjan saajille että antajilleen.Tänä jouluna käsityöpiirimme on mm. neulonut sukkia Neitoperhon palvelukodissa asuville nuorille aikuisille. Osallistuimme myös Joulun lapsi-keräykseen. Lisäksi yksi iso neulepaketti hartiahuiveja, sukkia ym. lähtee ensi viikolla Lappiin, Kittilän ikäihmisiä lämmittämään.  

sukkia.jpg

Olen neulonut vuosien varrella todella paljon hyvänmielensilmukoita. Jo neuletyötä tehdessä saa kokea jotain sellaista sydämen lämpöä, jota ei koe myyntiin meneviä tuotteita tehdessä. Minulle on toimitettu paljon lahjoituslankoja, joista neulon nimenomaan hyväntekeväisyyteen, joten kaikki kulut eivät mene omasta pussista. Mikäs siis on neuloessa! - Autotallissa on nyt vielä säkillinen ihania lahjoituslankoja odottamassa pakkasten puraisua, sillä muualta tulevat langat kannattaa pitää erillään ja pakastaa, ennen kuin ottaa ne käyttöön. Joskus langoissa saattaa nimittäin tulla ylimääräisiä kulkijoita huusholliin. Turkiskuoriaiset ja koit eivät ole mukavia seuralaisia. Tarkkana täytyy olla.  

Käsityössä on aina kädenjälki, ja jo neuloessa voi silmukoiden mukana välittää lämpöisiä ajatuksia saajalleen. On ilo olla mukana välittämässä hyvää mieltä myös tuntemattomille lähimmäisilleen! <3