Rakkaat nimipäiväonnittelut molemmille tytöillemme!  <3 A & A <3

Tänään on paljon muitakin päivänsankareita, joten Annan päivän onnittelut toki myös kaikille heille! 

kukkaset.jpg


HUPS! Enää kaksi viikkoa aatonaattoon. Nyt viimeistään pitää aloittaa jouluvalmistelut, jottei tule kiire. ;)

jouluvalmistelut.jpg

Taidan noudattaa tuosta listasta ainakin muutamaa ohjetta. Mutta piparit ja laatikot teen kyllä itse, kun niihin on tarvikkeetkin jo valmiiksi ostettuna. Joulusiivousta olen tehnyt pikkuhiljaa jo pitkin syksyä, joten suururakkaa ei siivouksestakaan nyt tule. Sitäpaitsi vuoden pimeimpään aikaan pieniä puutteita siivouksessa ei kukaan edes näe. Joululahjaongelmiakaan ei tule, kun perheessämme yhteinen joululahja toisillemme on perinteisesti hyvä jouluruoka.

Joulun ostoslistaa on vielä vähän täydennettävä, että joulupöydästä löytyy kaikki tarvittavat tuoretuotteet. Suklaaherkut ovat jo varastossa odottamassa joulun herkkupöytää, mutta... selvästikin joku namihiiri käy jostain syystä siellä jo nyt niitä verottamassa. :D  

Joulukortit  on tekemättä ja kirjoittamatta, mutta vielähän ehtii. Ulko-ovesta putosi eilen kranssi, joka ilmeisesti katsoi aikansa täyttyneen, ja haluaa antaa tilaa uudelle. Se uusi kranssi vaan on vielä oksina marjakuusessa. - Mukavia pikkuisia joulupuuhia siis on vielä tässä tehtävänä. Mutta työlista ei onneksi ole pitkä, eikä meitä rasita joulu.

Täytynee vielä vain järjestää ajatukset ohjeen mukaisesti, jotta voimme viettää ainakin pääosin huolettoman joulun. :)