Tänään on onnenpäiväni, mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät. Odottelenpa tässä siis innolla kaikkea sitä kivaa, mitä muiden pelolla odottama ja epäonnenpäiväksi ristitty päivä tuo tullessaan. Taidanpa ostaa nyt pitkästä aikaa myös Ässäarvan, jos satun kylillä käymään.

Työpöytäni laatikon reunaan olen kiinnittänyt sinitarralla lappusen, jossa lukee: "Opin päivän tapahtumista ja pysähdyn illalla kiittämään hyvästä oppiaineistosta.".  Kenkkujen päivien iltana tuo lappusen viesti muistuttaa, että kaiken voi ottaa vastaan myös iloiten.- Niinpä niin, jokaisella päivällä on oma annettavansa. Ja asenteestahan se on kiinni, miten kunkin päivän kokee, aina.

733217.jpg

Näin lomalla ollessani en juuri suunnittele seuraavien päivien ohjelmia. Mutta yksi punainen lanka touhuissani kuitenkin on. Teen yhden pienen tai vähän suuremman työn joka päivä, ja yleensä se liittyy siivoukseen. En pidä suursiivouksista tai yhdellä kertaa tehtävistä tempauksista, joten näin kaikki sujuu pikkuhiljaa ja ikäänkuin huomaamatta.

Ämpärissä minulla on muhimassa uusiopaperimassaa. Päivällä teen siitä korttipohjia. Monta pussillista paperisilppurintuotosta odottelee vuoroansa. Luulenpa, että nyt lomalla saan aikaiseksi pohjat niin joulu- kuin muihikin kortteihin. Uusiopaperin valmistus on yksi lempipuuhistani, ja kun siihen innostun, teen sitten useamman satsin peräjälkeen.