1785753.jpg

Viikonlopusta huolimatta ajatukseni ovat näköjään jo suuntautuneet työhön. Alitajuisesti olen alkanut  suunnitella tulevaa lukuvuotta eskarissa. Pitkä kesäloma antoi aikaa rentoutua ja kerätä voimia, joten nyt jaksaa aloitella uutta.

Olen suunnitellut uutta myös tähän blogiini. - Minua harmittaa kovasti, etten ole vuosien varrella ottanut kuvia parhaista ideoista, joita olemme lasten kanssa toteuttaneet käden töissä ja kuviksessa. Mutta parempi myöhään kuin ei koskaan, joten tänä syksynä tallennan niitä tännekin, omaan kategoriaansa. Toivottavasti niistä on sitten iloa ja hyötyä muillekin lasten kanssa näprääville.

Alkumaistiaisina nyt viimevuotisten eskareitten vesiliukoisilla öljyväreillä maalaama lintutaulu, jossa on yksi tai kaksi lintua jokaiselta. Pohjana on paksu pahvi, jonka lapset päällystivät vanhasta lakanasta revityllä kankaanpalasella, ja maalasivat valkoisella pohjamaalilla. Piirustushiilellä jokainen hahmotteli lintunsa tauluun, ja seuraavaksi maalattiin vuorotellen sinisävyistä taivasta. Vasta taivaan kuivuttua oli lintujen maalaamisen vuoro.

1785782.jpg

Joka vuosi eskariryhmäni on tehnyt jonkun yhteistyön muistoksi päiväkotiin, ja voin ensi viikolla ottaa muutamasta kuvankin. Sitenpä tämä Lasten kädentyöt -kategoriakin saa alkuvauhtia.