1245167251_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näköjään tästä blogista on loman ajaksi tulossa myös ruokapäiväkirja. :D  Mutta jos joku saa tästä vinkkiä omiin ruoanlaittopuuhiinsa, niin hyvä juttu.

Tänään sävelsin perunasalaattia keitetyistä pikkuperunoista. Niitä ei juurikaan tarvitse pilkkoa pienemmiksi. Kulhon pohjalle perunat, päälle runsaasti kevätsipulisilppua (myöhemmin kesällä sitten sipulinvarsia), tuoretta rosmariinia ja tilliä silputtuna, muutama caprismarja ja loraus hyvää öljyä, sekä tarvittaessa suolaa. Sekoitetaan kaikki hyvin, ja parin tunnin päästä jääkaapissa marinoitunut salaatti on valmis tarjottavaksi. - Hyvää, vaikka itse sanonkin! Ja lupaan tehdä tällaista evääksi jollekin kesäiselle piknikillemmekin.