1294562002_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(kuva otettu keittiömme ikkunasta viime tiistaisen auringonpimennyksen aikaan)

 

Joulun jälkeen en ole päässyt oikein kirjoitusvireeseen, joten täällä on ollut ja on hyvin hiljaista. Kaikenlainen muu puuhailu sen sijaan on houkutellut. Viime kesäkuun jälkeen ei ole tehnyt mieli kajota työpapereihin, mutta jos olisin tiennyt kuinka "terapeuttista" on silputa niitä, olisin varmasti tehnyt sen jo aikaisemmin. :D

Työpöytä näyttääkin nyt paljon siistimmältä, joskin vielä askartelutarvikkeet vaatisivat oman sessionsa. Senkin aika tulee kyllä vielä. - Monenlaiset unelmat ovat alkaneet elää omaa elämäänsä, ja itseni tuntien tiedän osan niistä toteuttavanikin. Ihanaa!  (Askarteluhuoneen järjestäminen toisen tytön huoneeseen on vielä ajatuksen asteella, mutta kevään tullen alan tehdä ajatuksen eteen muutakin).

Vuoden alussa oli ihana kirjata kalenteriin pääasiassa vain syntymäpäiviä ja muita tärkeitä merkkipäiviä, sekä muutama kokouspäivä. Vasta 1.8. on merkintä "TYÖT ALKAA". Sen jälkeen kalenteria saakin sitten täyttää taas enemmän kuin tarpeeksi. Onneksi sitä aikaa ei tarvitse sen enempää vielä ajatella.

Nettimaailmassa olen seikkaillut viime aikoina runsaasti, ja sattumalta (tuskin kuitenkaan!) olen löytänyt monia sellaisia blogeja, jotka liippaavat elämääni, läheltä. Unelmieni siivet ovat näiden uusien tuttavuuksien kautta saaneet lisää kantavuutta. :)  Mielenkiintoista onkin nähdä, mitä kaikkea se tuo tullessaan.

Salaperäistä? - Niin onkin!