Tämä oman blogin pitäminen on mielenkiintoista ja antoisaa. Myös kiertely toisten blogeissa on kuin virtuaalista kylässäkäyntiä. Nettikierroksilla tulee vastaan monia uusia tuttavuuksia, joiden kanssa syntyy mukavaa vuorovaikutusta. Olen suorastaan viehättynyt tästä uudesta ulottuvuudesta, joka ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan.

Netin kautta löytyy myös erilaisia mahdollisuuksia käydä kauppaa. Tuotteisiin voi  tutustua rauhassa itselleen sopivimpaan aikaan, sillä nämä kaupat ovat auki 24 h vuorokaudessa. Ostokset voi hankkia sujuvasti verkkokaupasta, sillä maksaminenkin hoituu muutamalla klikkauksella.

Minusta on erityisen ilahduttavaa löytää yksilöllisiä käsintehtyjä tuotteita. Haluan panostaa laatuun ja kotimaisuuteen. Naisyrittäjien tukeminen on myös yksi omista ostoskriteereistäni.  - Nettikierroksillani tulikin vastaan tällainen löytöpaikka  http://www.taitaentehty.fi/, joka tuo ihanat käsityöläismarkkinat kotiin.  :)

Nettikaupasta löytyy vaihtuva valikoima taitavien käsintekijöiden yksilöllisiä tuotteita.

Vinkki: Nyt saat 10%:n alennuksen tilauksen loppusummasta mainitessasi tilauksesi yhteydessä alennuskoodin 'ruiskukka' - Kampanja on voimassa 31.3. asti. Kannattaapa siis käydä kurkkaamassa!

Blogissa http://taitaentehty.blogspot.com/ löytyy tekijöiden esittelyjä yms.