1723063.jpg

Tänään on tasan vuosi siitä, kun aloitin blogikirjoittamiseni. Matkanteko blogistaniassa on ollut todella mielenkiintoista. On ollut mukavaa "tavata" Teitä kanssakulkijoita, joista monista on tullut jo jokapäiväntuttuja. Yhteisöllisyyttä löytyy siis myös nettimaailmassa. - Kiitos, että olette olemassa! Tässä Teille jokaiselle kiitoskukkanen:

1725216.jpg

Aloitin oman nettisurffailuni kuvablogeista, ja sellaiseksi huomaan oman bloginikin muotoutuvan. Kameralla saan talletettua paljon enemmän kuin koskaan sanoilla; niinpä annan usein kuvien puhua.

Blogilleni oli lomamatkani aikana tullut säihkyviä kunnianosoituksia. - Kiitos Sarafionalle ja Krisulle ! Mielestäni lähes jokainen blogi ansaitsee kunniamaininnan, ovathan ne persoonallisia, kirjoittajiensa näköisiä luomuksia.

1700698.jpg


Posti oli tuonut myös ihanan palkinnon Tippaliisan 6666. kävijä -kilpailussa. Nyt on siis aika taas  käväistä nukkekodin minimaailmassa, kun se on tahtonut jäädä pitkäksikin aikaa unohduksiin. Aivan ihastuttavia käsintehtyjä sisustustavaroita löytyi tuosta palkintokirjekuoresta. -Suuret kiitokset Sinulle, Tippaliisa!

1756336.jpg

--------------------------------------------------

JUHLAPÄIVÄN KUNNIAKSI JÄRJESTÄN ARVONNAN  KAIKKIEN SYNTTÄRIVIERAIDENI KESKEN

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen maanantaihin 14.7. kello 18.00 mennessä. (Palkintoa varten teen "vakoilukäynnin" voittajan blogiin, joten jätäthän blogisi osoitteen / tai yhteystietosi kommenttiisi.)