juice%20bar.jpg

Tänään päivällä minulla oli Hyrylässä runsaasti aikaa odotellessani siippaani. Kun ruoka- ja kukkaostokset oli tehty, mietin missä aikaani viettäisin. Äänestin jo eilen seurakuntavaaleissa, joten en tarvinnut liittyä kauppakeskuksen käytävän äänestysjonoonkaan. Yksin ei huvittanut mennä kahvilaankaan, kun siellä ei näkynyt tuttuja. 
Sittenpä päätin piipahtaa paikassa, jonka olemassaolon kyllä tiesin, mutta jossa en ole koskaan käynyt.

Tämä Jungle Juice Bar vei minut varsinaiseen juomaviidakkoon, sillä niin monenlaisia hedelmä- ja marjajuomia siellä oli tarjolla. Oli vaikeaa valita siinä tiskillä, kun minulla ei ennakkoon ollut mitään käsitystä, mitä kaikkea on tarjolla. (Tällä firmalla on omat nettisivut, josta näkee valikoiman ja nyt voin rauhassa miettiä, mitä seuraavalla kerralla ottaisin.) 
Tänään halusin jotain hedelmäistä, ja pikapikaa valitsin Monkey Punch -smoothien, jossa oli banaania, passionhedelmää, mangoa, limeä, appelsiinia ja jäitä. - Olikin hyvä ja virkistävä välipala!

Lähtiessäni kysäisin, mihin laitan mukini ja pillini, kun liikkeessä näytti olevan vain biojäteroskis.

roskis.jpg

Vastaus yllätti minut, sillä ... muki ja pilli olivatkin - yllätys, yllätys - biojätettä. Kuulemma ne täällä ovat biohajoavia, vaikka muovisilta näyttivät ja tuntuivatkin. 
Hyvä hyvä!!! <3

Iso peukku!