Olipa meillä touhukas päivä. Päiväunosetkin unohtuivat, kun oli niin paljon puuhaa. On niin kiva seurailla, kun paketit menevät kääröihin ja joululeivonnaisten herkulliset tuoksut täyttävät talon. Muistettiinpa meitä tonttujakin pikkuruisilla pipareilla.

Pöydillä on jo kaikenlaista joulutavaraa, joista tänään kyllä suuri osa lähtee ilahduttamaan päiväkodin lapsia. Nelli varsinkin on aivan ihastuksissaan nähtyään, kuinka paljon joulurekvisiittaa tästä talosta löytyy. Talon emäntä haki vintiltä kaksi isoa pahvilaatikollista joulukoristeita, ja järjesteli niitä. Hiiret olivat kuulemma taaskin mellastaneet vintillä, ja osa koristeista oli tuhottu. - Arvelemme, että hiiretkin tykkäävät joulusta. Täällä alakerrassa on tuo valkoinen karvaturri, ja siksi hiirilläkin on mukavammat oltavat  ja turvapaikka vintillä. Vaikkakin alakerrassa olisi niille enemmän ruokaa.

 

Olohuoneen pöydällä on joulukortteja, jotka ovat kauneimpia, mitä koskaan olemme nähneet. Ihailimme niitä eilen.

Nämä kortit lähtevät viemään joulutervehdystä ympäri Suomenmaata ja pari lähtee ulkomaille asti.

 

Mekin kirjoitimme salaa omat puumerkkimme jokaiseen korttiin, ja onneksi ehdimme tehdä sen ennenkuin emäntä tuli kameroineen kuvaamaan meitä. Hmm, emme kai paljastuneet, kun tuo kynäkin sattui olemaan vielä Nellin kädessä. - Älkää ainakaan kertoko!  ;)

Mukavaista maanantaita kaikille!

      t. Ninni ja Nelli <): )