1304276288_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reilun viikon verran ovat pikkuiset pihan tuhisijat nyt vierailleet ruokakupeilla. Ainakin kolme siiliämme näyttää selvinneen talven yli hengissä.

Eniten pelotti, että koko talven pihapiirissä pyörineet kärppä ja lumikko olisivat saalistaneet siilejäkin. Muutama myyrä ja hiirikin vilahtelee pihalla, ja mikä erikoisinta, niin koko talven (lumen allakin) toiminut äänellä varustettu myyränkarkotin ei ole estänyt myyriä kaivamasta koloaan 10 cm:n päähän hälyttimestä. :D

Myyrän tekemiä koloja ja käytäviä näkyy nyt erityisen paljon. - Myyrienpyydystäjät toivotan tervetulleiksi pihaamme edelleen. Köynnösten alaosat on nakerreltu silpuksi ja pensaita kuorittu. Rusakkokin on narskutellut oksistosta aikamoiset palat toisesta omenapuustamme, mutta onneksi runko on ehjä.

----------

Edit. 2.5. klo 23.15

Juuri äsken joku vaalea kisuli oli istuskelemassa pää kallellaan siilien ruokakuppien vierellä odotellen vuoroaan, kun kolme siiliä oli syömässä. :D - Tarjoilen siileille nyt kissan kuivamuonaa veteen liotettuna, ja olen lisännyt vielä vähän öljyäkin joukkoon.