(Onneksi blogitoiminnot palasivat! Selvittiin siis säikähdyksellä.) 

ker%C3%A4st%C3%A4%20pipoksi.jpg

Eilinen päivä kului mukavasti puikkoja heilutellen. Mysteerilankakeräkin alkaa paljastaa sisältöään, sillä olen saanut lankaa kulumaan sen verran, että jotain namia sieltä langan seasta alkaa pilkistellä. Laitoin punaisen langan seuraksi valkoisen villalangan, jotta saisin neulottua pirteänvärisen ja lämpöisen pipon. Tulossa on siis piparminttukarkkimyssy. 

Joulupostini lähtee tänään, ja kokeilin ensimmäistä kertaa netissä olevaa Postin pakettisysteemiä. Eipäs se ollutkaan vaikeaa, vaikka aluksi niin luulin. Nyt sitten vaan paketti postiin Helposti-koodilla varustettuna. Kortit lähtevät nyt myös matkaan, ja toivottavasti menevät perille asti. - Oma osoitekirjani on kerryttänyt osoitteita vuodesta 1977, joten nyt on taatusti aika kirjoittaa uusi. Monilla osoite on yliviivattu jo monet kerrat, ja aika monella maallinen vaelluskin on päättynyt. Löysin onneksi kaapista joulukorttiosoitekirjasen, ja siihen laitan joulunpyhinä tärkeät osoitteet. 

osoitekirja.jpg

 

Tänään alkaa tuossa läheisessä MIIKO -lahjatavaramyymälässä ystävämyynti, joten piipahdan siellä pikkuostoksilla. On kiva käydä katsomassa, millaiset kuvat löytyvät ensivuoden seinäkalenterista, ja mukaan tarttuu varmaan myös ainakin kortteja. Laitan tuohon alle osoitteen, jos joku muukin haluaa käydä siellä ostoksilla. Miikosta olen saanut ostosten mukana kauneimman paperikassin ikinä; sen yksinkertaisena kuvituksena on suloinen pikkulintu a'la Sanna Paakki. Varmaan taas tänään saan uuden. Minulla ne kassit ovat - yllätys, yllätys - villalankojen säilytyskasseja. :D
                                        MIIKOnlintu.jpg

                             Miikon jouluinen ystävämyynti
                             Avoinna ti 14.12. - pe 17.12. klo 11-18
                             Osoite: Pellavamäentie 5, Tuusula
 

 (Huom! Tämä ei ole maksettu mainos, vaan Miiko on oma lempikauppani. )