Tosiaankin!
Laiskaksi blogipäivittäjäksi olen tullut, kun puhelimen kautta, niin älykäs kännykkä kuin sen pitäisikin olla, en pysty tätä Vuodatuksen blogia päivittämään, enkä kuvia lisäämään. Tässä läppärillä en ole taas käynyt aikoihin, joten kun lähes kaikki nettielämä sujuu niin kätevästi puhelimella, jää tämä blogi helposti oman onnensa nojaan.

Elämä soljuu rauhalliseen tahtiin, eikä vielä, eikä ehkä vielä pitkiin aikoihin, päästä normaaliin asiainjärjestykseen. Turvallisuussyistä kaikessa täytyy ottaa huomioon mokoma COVID19. - Käsityöpiiri onneksi pystyy kokoontumaan ulkotiloissa kesän ansiosta, joten tiistaisin sentään muutamaa ystävää on päässyt tapaamaan. Neuleystävien kanssa piipahdimme myös superalessa Orimattilan Megamyyntiareenalla, josta tuli halvalla hankittua lankoja jo jouluisia juttujakin ajatellen. Lahjoituslankojakin on ilmestynyt roppakaupalla, joten nyt on mitä puikotella.  

lankoja.jpg

Valtavasti rehevöitynyt kasvusto pihalla odottelee perkaajaansa, mutta pikkuiset lintuystäväni ilmoittelevat vuorotellen, ettei vielä ole sellaisten puuhien aika. Melkein joka puskassa tai niiden alla on lintusten pesäpuuhat vielä menossa. Niinpä odottelen kiltisti elokuuta ja syksyä. 

Radio on ollut kiva seuralainen koko kesän. Hyvää taustamusiikkia neuloessa tarjoillaan Radio Classicilla, ja arkipäivisin Radio Suomen Kutsuvieras-ohjelmassa olen saanut 'tutustua' moniin mielenkiintoisiin henkilöihin ja heidän lempimusiikkiinsa. Neuleseuraa saa myös netissä, ja niitä tarjoavat monet videoblogit. Omat suosikkini ovat Nonnu Neuloja, Kässäopen painajainen ja Villapesuohjelma. 

Tämän kevään ja kesän uskollinen laulajakaksikko Lotta ja Pappa jatkavat laulelujaan edelleenkin. Hyvin ovat jaksaneet laulaa, ja tällä viikolla saavutettiin jo sata päivää ja sata laulua. On todella mukavaa seurata tuota kahden eri sukupolvea olevan yhteistä koronaprojektia. Useinkin heidän laulujaan ja papan muisteluita kuunnellessa silmät kostuvat, ja omatkin muistot nousevat pintaan. Enkä kyllä ole ainoa, joka herkistyy tuota kaksikkoa kuunnellessa. <3