1280066718_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minulla on alkanut, tosin hitaanlaisesti, kaappien kätköissä olevien tavaroiden tarkastelu. Kerään elokuun alussa alkavalle lastenleirille askartelumateriaalia, ja samalla tulee perusteellisemmin siivottua hyllyjäkin. Vuosien mittaan kaikenlaista rompetta on kertynyt aikanaan sekä omien, että perhepäivähoitolasten tarpeisiin. Nyt on jo korkea aika tehdä inventaarioa niistäkin, ja miettiä, mihin niitä loppuja käyttää.

Kaappien siivous on hidasta siksikin, että sieltä tulee löydetyksi niin monenlaisia tavaroita, joiden kanssa vaipuu herkästi muistoihin. En ole sellainen ihminen, joka pystyy avamaan kaapin ja siirtämään kaiken suoraan jätesäkkiin. Sitä paitsi minulta menee jätteisiin ainoastaan sellaista, millä kukaan muukaan ei varmasti tee mitään. Sillä lähes kaiken voi tuunata tai kierrättää. :D

Nyt lajittelen tavarat seitsemään laatikkoon: leirille, kirppikselle (vakaa aikomus mennä myymään), lahjoituskirppikselle, arpajaisvoitoiksi (aina niitäkin jossakin tarvitaan), kaapin hyllylle takaisin, askarteluihini ja roskikseen. Toistaiseksi tyhjin on roskis. - Ja siivottavassa huoneessa on nyt silmin nähden kaaos; hallittu kaaos.

Mutta ... kun meillä täällä on useampi huone komeroineen, ja autotallikin täynnä tavaraa, niin projektiin kuluu aikaa. - Eipä tässä silti kiirettä ole. Ovi kiinni vaan perässä, ja pääsy kielletty -lappu ko. huoneeseen muutamaksi päiväksi. :) :)