1278428329_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Nykykameroilla saa kuvia hyvin hämärässäkin!)

Olen kirjoitellut tätä blogiani nyt kolmen vuoden ajan, eikä kyllästymisestä ole merkkiäkään. Tämä blogimaailma on avannut elämääni uusia kanavia, tuottanut ja tuonut mukanaan paljon paljon iloa.

Kiitos kaunis kaikille vierailijoille - vakituisille ja satunnaisesti vieraileville! Ilman Teitä tämä olisi paljosta vailla, niin kuin kotipuolessa sanotaan.

Tiedän, että täällä käy moni sukulainen ja tuttu, ja kiva niin! Monta uutta bloggaajaa on tullut "tutuksi" näiden vuosien aikana näin virtuaalisesti. Olisipa suuri ilo joskus tavata moni teistä oikeastikin! Nyt vuorotteluvapausaikanani luulisi löytyvän aikaa järjestää tapaaminen edes parin kolmen kanssa.

Tällainen bloggailu mahdollistaa kuulumisten kertomisen kerralla laajemmalle piirille. Siksipä joskus onkin hassua, kun joskus alan kertoa jollekin, mitä minulle kuuluu, ja juttukaverini toteaakin, että kyllä sen hän jo tietää. Eikä minkään juoruakan kautta,  vaan blogistani. :D  - Luulisin, että minut oikeasti tuntevat saavatkin näistä kirjoituksistani enemmän "irti".

Monesti olen miettinyt, miksi kirjoitan täällä anonyymisti, kun ihan hyvin voisin kirjoittaa nimellänikin (niinkuin kotisivujeni blogiakin). Mutta - ainakin toistaiseksi tämä tuntuu paremmalta, joten jatkan näin.

Tapaamisiin jatkossakin Matkani varrella!  Hymyillään, kun tavataan! <3