1283324977_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Naamakirja on tullut tutuksi jo aika monelle meistä. Tietokone mahdollistaa reaaliaikaisen yhteydenpidon netin kautta, ja maailmakin tuntuu pienenevän entisestään. Nettimaailmassa aika vierähtää huomaamatta, ja näyttää siltä, että moni taitaa elää netissä koko päivän. Naamakirjan kirjoitukset saattaavat alkaa hyvänhuomenen toivotuksista ja kertoa päivän mittaan lähes kaiken loppuen hyvänyöntoivotukseen.

Itsekin olen naamakirjassa, ja kurkkaan sivuille muutaman kerran päivässä. Olen siellä oikealla nimelläni, sillä minusta siellä ei ole mitään järkeä olla anonyyminä.  Varovainen haluan kuitenkin olla, enkä paljonkaan itsestäni paljasta. Profiiliani pääsevät katselemaan vain hyväksymäni "naamakirjaystävät".  - Ystäväkutsuja satelee useampia päivässä, mutta olen tarkkana,  sillä en halua tuntemattomia piiriini. Hassua kyllä, mutta joskus tuntuu pahalta ohittaa tuntemattoman kutsu, vaikka eihän siinä oikeasti pitäisi mitään väärää olla.

Verkostoituminen on nykypäivää, ja naamakirja on yksi kiva tapa pitää yhteyttä ja vaihtaa ajatuksia. Olen iloinen myös mahdollisuudesta pitää tätä blogia ja tutustua ihmisiin tätäkin kautta. Rikkautta tämä nettimaailmakin! :)