En juurikaan julkaise kiertoviestejä, mutta kun joku "kolahtaa", niin se saa jatkaa matkaansa kauttani. Tämä on seuraava on sellainen.

------------------

Tällä tavalla asiat pitäisi hoitaa:


Pannaan VANHUKSET vankilaan ja  RIKOLLISET vanhainkotiin.


Sen avulla me hoitaisimme pari asiaa kuntoon:
Vanhuksilla olisi mahdollisuus päästä suihkuun, osallistua harrastuksiin ja päästä ulkoilemaan. Heidän terveydestään huolehdittaisiin, heidän hampaistaan huolehdittaisiin, heidän apuvälineistään huolehdittaisiin. He saisivat rahaa sen sijaan, että heidän olisi maksettava hoidostaan ja asumisestaan. He olisivat jatkuvan videovalvonnan alaisia niin, että he saisivat välittömästi apua, jos he kaatuisivat tai tarvitsivat muuta avustamista. Vuodevaatteet pestäisiin kahdesti viikossa ja kaikki vaatteet silitettäisiin ja toimitettaisiin heille. Valvoja tarkistaisi heidän tilanteensa kahdenkymmenen minuutin välein. Kaikki ateriat ja välipalat tuotaisiin heille huoneisiin. He voisivat ottaa vierailevia perheenjäseniä vastaan sitä varten varatuissa tiloissa. Heillä olisi mahdollisuus käyttää kirjastoa, kuntosalia, hengellistä neuvontaa, uimahallia ja koulutustyöpajoja, ja heillä olisi vapaa pääsy konsertteihin, joita järjestävät kansallisesti kuuluisat artistit.  Yksinkertainen vaatetus: kengät, aamutossut, yöpuku ja lakipalvelut olisivat ilmaisia ja niitä saisi pyytämällä. Kaikilla olisi turvalliset yksityishuoneet ja mahdollisuus ulkoilla pihamaalla ja puutarhassa. Jokaisella olisi tietokone, väritelevisio, puhelin ja radio omassa huoneessaan ilman mitään erityiskorvausta. Heille voisi soittaa päivittäin. Olisi johtokunta, jolle voisi toimittaa valitukset ja ihmisoikeusjärjestöt, jotka taistelisivat heidän oikeuksiensa puolesta. Valvojat noudattaisivat tiukkoja sääntöjä, ja asukkailla olisi käytettävänään lakimiehiä turvaamaan heidät väärinkäytöksiltä ja laiminlyönneiltä aivan ilmaiseksi.

RIKOLLISTEN tilanne olisi seuraava:
He saisivat kylmää ruokaa. Heidät pidettäisiin yksin huoneissaan.  He pääsisivät kerran viikossa suihkuun. He asuisivat pienissä huoneissa, joista heidän pitäisi maksaa pari kolme tuhatta euroa kuukaudessa. Heillä ei olisi mitään toivoa päästä koskaan ulos.

Eikö tunnukin oikeudenmukaiselta  ! ? !
Mikäli tunnet, että tässä on järjen hiven, niin välitä asiaa eteenpäin ja huolehdi, että
olet talkoissa mukana hoitamassa vanhustemme asiat kuntoon!