lattia.jpg

Jippii! Kylläpä tuli kauniinharmaa betonilattia!
Maaliahan se oli se eilisen kuva-arvoitus 1.

Sekoittaessa maalia tuli esiin paljon erilaisia ihania harmaan sävyjä, jotka kyllä tasoittuivat sitten. Löysimme Terrasta kalkkimaalia betonilattialle (ja se sopii myös puulattioille.)

maali2.jpg

Kukas sanoo, ettei harmaakin voi olla kaunis. Minä väitän myös, että harmaa on iloinen väri, ja siitä saankin aika ajoin kuittailuja neulepiirikavereiltani. :)  - Pidän harmaasta, ja mieluiten neulonkin harmaansävyisillä langoilla, mutta myös muillakin luonnonvärisillä.

langat.jpg

Harmaa on myös hyvä joulun väri, ainakin meidän tonttujen mielestä. Eri sävyjä riittää moneen makuun, ja se on oiva yhdistelmä tummanpunaisen tai kuusenvihreän kanssa.

 

t%C3%A4hti.jpg

Meillä on joskus vuosia vuosia sitten kirpputorilta ostettu puinen iso tähti. Sen paikka on talvisin keittiön ikkunassa turvaamassa, etteivät linnut törmää ikkunaan. Niiden talviruokintapaikkahan on aivan tuossa lähistöllä.

Tähti on patinoituneen harmaa. Nyt mietin, spreijaisinko sen kultaiseksi vai antaisinko olla tuollaisenaan. Yksi vaihtoehto olisi myös maalata tuolla samalla harmaalla kalkkimaalilla kuin varaston betonilattiakin. Kullansävyisenä tähti olisi juhlallisemman oloinen ja loistavampi, mutta ... katsotaan.

Näissä mietteissä

- Aulikki-tonttu

P.S. Niin, ja se eilinen toinen kuva oli otettu todellakin nestemäisestä pyykinpesuaineesta. Meillä oli pyykkilauantai.