... sisarussarjamme perhekuntineen päätti tehdä yllätyksen 85-vuotiaalle isällemme. Tilausbussi keräsi 43 matkalaista Etelä-Suomesta alkaen pohjoista kohti, ja kuljetti meidät lapsuutemme maisemiin Lappiin yllätyssynttäreille.-  Suunnittelimme kaiken valmiiksi, ja mm. ruoat ym.pöydän antimet matkasivat kylmälaukuissa mukanamme. Vuokrasimme kotikylämme entisen kansakoulun asuntolan, nykyisen kylätalon majoitustilan,  kahdeksi yöksi käyttöömme.

24.11.2007 aamukahdeksalta kokoonnuimme bussiin ja menimme onnittelemaan syntymäpäiväsankaria. Sopivasti hän oli nostamassa Suomenlippua salkoon, joten juhlatunnelma alkoi jo aamusta. - Yllätys oli täydellinen! Kutsuimme syntymäpäiväsankarin kylätalolle juhliin. Päivän aikana kutsuimme myös kyläläiset, sillä kylällä,  paria "luotettua" lukuun ottamatta, kukaan ei tiennyt etukäteen tulostamme.

2088727.jpg
Tällaisissa talvisissa maisemissa käväisimme. Taustalla on Ruotsi.

2088729.jpg
Katettu juhlapöytä.

2088733.jpg
Illalla juhlatalon piha oli valaistu jätkänkynttilöin ja jäälyhdyin.

Meillä oli täydellisen onnistunut matka, ja syntymäpäiväyllätys oli mieluinen myös vanhemmillemme. Noista ihanista muistoista jokainen mukana ollut saa voimaa vielä pitkään.

Hyvää syntymäpäivää, tänään 86 vuotta täyttävä isämme!