Iloista joulunodotusta kaikille!

Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan Ninnin, Nellin, Pikkuveljen ja Millin mukana matkaa jouluun 2013!

 

veijarit-normal.jpg

Tonttulapsijoukkoni on lisääntynyt yllättäen kahdella pikkutontulla. Pikkuveljeä tiesin Tonttulasta odottaakin, mutta hänen mukanaan seurasi pikkuriikkinen seikkailunhaluinen Milli-tonttukin, joka oli kovasti halunnut lähteä mukaan. Ninni-  ja Nelli- tontut ovat vielä pysytelleet vintillä omissa oloissaan, siltikin vaikka he kovasti odottivat tilaamaansa Pikkuveljeä. Heitä taitaa ujostuttaa. Lisäksi täällä alakerrassa on kaksi karvaista "petoa", joita he jo vanhastaan tietävät varoa ja pelätä. - Niinpä pikkuiset ovat saaneet tutustua ja totutella taloomme rauhassa. He eivät olleet moksiskaan, vaikka minä olin reilun viikon verran matkoillakin. Koiriimme tonttuset ovat osanneet pitää kunnioittavaa etäisyyttä, ja hyvä niin.

On ollut ilo seurata pienten uteliaiden katseiden seuraavan joulunvalmistelupuuhien aikomisen aloittamistani. Joulukynttelikkö kiinnosti kovasti pikkutonttuja. Kyntteliköt siirrän ikkunoille perinteisesti ensimmäisinä, adventtiajan alkaessa. Pikkuveli ja Milli riensivät heti samalle ikkunalaudalle, johon asetin ensimmäisen kynttelikön.

tonttuset-normal.jpg

Tänään alkaa soida Jouluradio, joten saamme kuulla Hoosiannan eri versioita, varmaan montakin kertaa. - Eiköhän joulumusiikki saa tonttutytötkin hipsimään tänne alakertaan. :)