kukkakimppu.jpg

12.7.2007 oli tämän blogini ensimmäisen postauksen julkaisu.
Tästä kaikki silloin alkoi:
https://ruiskukka.vuodatus.net/lue/2007/07/ihanaa-on-viela-kesaa-jaljella

Monenlaista on tässä ajassa ehtinyt matkan varrella tapahtua, ja välillä on julkaisutahtini syystä jos toisestakin vaihdellut. Kokonaan en kuitenkaan ole kirjoittamista koskaan ajatellut lopettaa; mitä nyt yhtenä aprillipäivänä pilailumielessä.
Varsinkin alkuvuosina, kun Facebook ei vielä ollut vienyt meitä mukaansa, blogit olivat suuressa suosiossa. Silloin kommentointi oli vilkkaampaa, ja mikä parasta, blogien kautta löytyi hyviä ja kestäviä ystävyyssuhteita. Lukijalaskurista huomaa, että blogissani vieraillaan nytkin vielä ahkerasti, vaikka kaikki vierailijat (suurin osa) eivät puumerkkiään jätäkään.

Tähän postaukseen reagoineille järjestän yllätysarvonnan. Toisin sanoen arvon maanantaina 24.7. jotain pientä kivaa kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken (Huom! Mukana arvonnassa sekä täällä blogissa että Facebook-sivulla olevat kommentit, eli voit osallistua halutessasi siis kahdella arvalla) . Huhuilen sitten voittajaa täällä ja Matkani varrelta - Facebook-sivulla, ellei yhteystiedot selviä jo nimestä tai nimimerkistä. - Onnea arvontaan!