Pari viikkoa sitten kaupunkireissullani Helsingin Kampissa sain hoidettua shoppailun ohella kuntoon myöskin ajankohtaiset hius- ja hammasasiani.

cutters2.jpgcutters1.jpg


Tutustuin uuteen palvelukonseptiin, joka nokkeluudessaan, helppoudessaan ja edullisuudessaan sai minut ihastelemaan tätä nykyaikaan siirtynyttä meininkiä. Tyttäreni nimittäin ohjasi minut uudenlaiseen kampaamoon, Cuttersiin, jonne pääsee hyvin lyhyellä varoajalla hiustenleikkuuseen. Siellä kampaajat pelkästään leikkaavat hiuksia, eli juuri sitä mitä he parhaiten osaavatkin. Seurailin odottaessani 15 minuutin ajan taitavia käsiä, jotka tosiaan 15 minuutissa leikkasivat hiuksia asiakkaiden toivomaan malliin. Tuo 15 minuuttinen on aika, jonka asiakas maksimissaan istuu tuolissa, ja hinta on ihan kaikille sama, vain 25 euroa. Erityisen hyvää oli myös se, ettei kampaamossa käytetty lainkaan hiuslakkoja tai muutakaan tuoksuvaa. Suihkupulloissa oli vaan pelkkää vettä. Niinpä minäkin pystyin olemaan siellä.

Oman vuoroni tultua sain istahtaa minäkin todella hyvän saksienkäyttäjän palveltavaksi. Hiusteni pituudesta lähti yli 10 cm, ja olin aivan haltioitunut tuloksesta. Edellisestä kampaajakäynnistäni on ainakin 15 vuotta (!), sillä olen itseohjautunut hiusteni leikkaaja. Tästä lähtien tiedän, missä käyn tasoittamassa hiukseni, tai jopa leikkauttamassa uuteen malliin, mikäli päätän joskus siirtyä lyhyeen kuontaloon.

Nyt oli ajankohtaista piipahtaa myös Hyggassa, tehokkaassa ja miellyttävässä hammaslääkärikeskuksessa. Siellä saa samalla käynnillä hoidettua hampaansa kerralla kuntoon. Hyggassa on hammaslääkärikammoisenkin mukava asioida; uskokaa tai älkää. -  Nyt tällä kertaa tarvitsin vain suuhygienistin palveluita, ja niinpä nyt tuli hammaskivet poistettua, ja elämäni ensimmäisen kerran valitsin myös hampaiden soodapuhdistuksen. Teenjuojana minulla hampaat värjäytyvät, ja soodapuhdistus sai ne myös valkoisemmiksi.

Tällaiset nopean toiminnan palvelut sopivat minulle oikein hyvin, joten en emmi mennä hiustenleikkuuseen Cuttersiin, kun sen aika on. Hyggan hammasklinikalla olenkin käynyt jo kahden vuoden ajan, ja muuallepa en kyllä menekään. :D