1259952205_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt voi jo vapaasti laulella joululauluja, sillä joulunaika on niin lähellä. Joululaulutilaisuuksiakin järjestetään paljon juuri näihin aikoihin. Oman kylämme koulun perinteiset Joululaulajaiset olivat viime sunnuntaina, mutta jätin ne suosiolla (harmittelin kyllä) väliin, sillä en halunnut mennä pilaamaan tunnelmaa yskimiselläni. Sikapossutaudin jälkitilana minulle on jäänyt sitkeä yskä. Kuulemma se voi kestää tästä vielä kolmekin viikkoa. :( - Keuhkot kuvattiin eilen, joten siltä osin tiedän olevani hyvässä kontrollissa. Mutta varovainen pitää vielä olla, ettei pahempaa tulisi.

Laulelen siis joululaulut kotona ja töissä lasten kanssa. Työmatkalla autossa kuuntelemani Jouluradio soittaa paljon erilaista joulumusiikkia - myös harvemmin kuultuja lauluja, ja ihanasti muistuvat mieleen lapsuuteni joululaulujen sanat. Kiitos Toivontuottajille hienosta joululahjasta!

(Muuten, kuvassa oleva kultasävyinen enkeli on joululahja itselleni. Ostin sen kesällä Helsingistä, muistaakseni Forumista - "käveli vastaan" . :))