Kävimme läpi valmiiden käsitöiden laatikkoa, ja huomasimme, että vuoden mittaan neuleita on kertynyt melkoisesti. Paljon on lähtenyt jo maailmalle, mutta vieläkin niitä riittäisi tarvitseville.  Lahjoituksina ja myytyinä on lähtenyt pipoja, sukkia, säärystimiä ja lapasia, ja nyt saisivat ostavat tontut olla liikkeellä, jotta saisimme kaikki loput pois.

pipoja.jpg

Tällainen määrä on jäljellä pipoja, ja erikokoisia lasten sukkiakin löytyy, sekä parit aikuisen lapaset.

sukkia.jpg

Lankoja on varastossa seuraaviin töihinkin vaikka millä mitalla, joten uusia lankoja ei kannata edes havitella ostavansa ennenkuin nuo entiset ovat kuluneet. - Maltti olisi valttia lankahamstereillekin. :)

Huomasimme, että olisi ehkä aika päivittää myös meidän tonttujen pukeutuminen. Ei hassumpi ajatus!  Isoin tonttu saa kyllä etsiä neulepuseronsa kaupasta, mutta seuraavaksi voimme alkaa  neuloa pieniä tontunvaatteita. Pikkuveli tykkää harmaasta, joten hän tulee saamaan toivomansa. Millille valmistuu vaatteet tosi nopeasti, kun niihin menee niin vähän lankaa. Hän haluaisi vihreät neuleet. Ninni tykkää punaisista vaatteista, ja Nelli tilasi punaharmaa -raidalliset. Saamansa pitää, kunhan ensin saadaan pikkukoirulin (jonka nimi on myös Ninni) villatakki ihan kokonaan valmiiksi.