langat.jpg

Täällä blogissani on ollut hyvin hiljaiset kevätviikot. Anteeksipyyntö Teille, jotka olette käyneet turhaan kurkkimassa, olisiko täällä uusia päivityksiä!


Kevät herättää minut aina, joten en ole ollut kovin innostunut olemaan tietokoneen ääressä. Puhelimella en osaa tehdä päivityksiä tänne. Oikeastaan viime aikoina ei ole ollut edes mitään erityisempää kirjoitettavaakaan, ja valokuvaminenkin on ollut tauolla. Olen viihtynyt paljon ulkona, ja täällä sisällä aika on vierähtänyt pääosin neulepuuhissa.

Ajattelin säästää postauksen neuletöistäni siihen asti, kunnes valmiina on useampi työ. Tänään sain viidennenkin neulehuivin valmiiksi, joten nyt on postauksen aika. Minulla oli aloitettuna monta huivia, joita tein vuorotellen fiiliksen mukaan. Näin ei kyllästyttänyt yhtään. Nyt laitan taas kaksi huivia alulle, ja ehkä kolmaskin tulee vaihtelun vuoksi. - Käsityöpiirimme Lyylin kahvilassa tekee nyt huiveja hyväntekeväisyyteen, ja minulle nämä työt maistuvat, sillä sukkien kutominen alkoi jo todella tympiä. Ajattelen koskea sukankutimiin seuraavan kerran vasta loka-marraskuussa.

huivi%201.jpg

huivi%203.jpg

huivi%202.jpg

huivi%204.jpg

huivi%205.jpg

(Kuvat ovat suuria, sillä en osaa käyttää tätä Vuodatuksen uutta kuvankäsittelysysteemiä.)


Näihin huiveihin olen saanut ujutettua runsaasti varastoissani pitkään marinoituja lankoja, mutta ... vielä niitä riittää silti. Hiukkasen täytyy vielä hillitä itseäni ostamasta uusia lankoja, vaikka lankakaupat pursuavatkin kaikkia ihanuuksia. Maltti on valttia lankahamsterillekin! :)