Tässä me olemme, tämän blogin joulukalenteritontut. Osa teistä tunteekin meidät jo edellisiltä vuosilta, joten onpa hauskaa tavata taas!.

Ninni

ninni.jpg

 

Nelli

nelli.jpg

 

Milli

milli.jpg

 

Pikkuveli

pikkuveli.jpg

 

Tervetuloa kulkemaan joulupolkua kanssamme <3

Saanemme lähettää tätä kautta erityisen lämpöiset terveisemme Tonttulaan! Meillä on täällä Tuusulassa tosi hyvä olla ja elellä.

---------------------

Vintillä olemme viime aikoina salaa seurailleet alakerran puuhailua, ja kovinpa ne näyttävät olevan salaisia. Vasta yömyöhäällä glitterit, paljetit, nauhat ja tarrat otetaan esille hiljaisen joulumusiikin soidessa  taustalla. Enempää emme kyllä suostu paljastamaankaan, sillä tonttujen jos keiden pitää pystyä pitämään salaisuudet omana tietonaan.

Muuten, jotain ihmeellistä höpinää kuulimme telkkarista yhtenä iltana. Että muka lapsille ei saa puhua tontuista ja joulupukeista, höh! Ei kai lapsilta ja lapsenmielisiltä voi kieltää satuja. Ei tämä maailma niin totiseksi saa mennä, kun niitä totisia tosiasioita on jo ihan yllin kyllin ihmisten maailmassa. Tässä talossa on ainakin yksi ihminen, joka uskoo enkeleihin ja tonttuihin; vieläpä väittää olevansa joskus ihan täysi tonttu itsekin. - Nytkin se aikoo leikkiä tonttua ainakin jouluun asti - seuratkaa vaikka sen touhuja!