1260302463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laittelen pikkuhiljaa joulupaketteja postiin, jotta ne ehtisivät perille ennen joulun ruuhkia. Ninni katselee innokkaasti paketointitouhujani, ja yrittää auttaakin niissä. Olen kertonut hänelle, että tonttuja on myös ihmisten muodossa. Siksi yksi tontun työpaja sijaitsee meidän kotonamme.

Ninni muistaa hyvin oman postipakettimatkansa Tonttulasta tänne meille. Paketissa oli kuulemma ollut  hankala nukkua, kun sitä oli viskelty sinne tänne. Välillä oli ollut pitkiä aikoja ihan hyvä olla, ja vain jotain hurinaa oli kuulunut. - Nyt pidän hyvän huolen, ettei Ninni pääsisi pujahtamaan mihinkään pakettiin. Se veitikka kun meinasi kokeilla sellaistakin temppua. Ninni nimittäin tietää, että hän olisi tervetullut minne vain. ;) Ja uskon sen kyllä.

 

P.S. Tänään juhlivat nimipäiväänsä Annat, Annukat, Annelit, Annikit, Annit, Anut, Annet ...    Sydämelliset Onnentoivotukset <3


P.S. Tämän päivän luukku taitaa sisältää myös yllätyksen. ;)


Edit. klo 21.00  Tässä se yllätys:

60 000 kävijälaskurissa tänään! Sen kunniaksi arvon tämän vuorokauden aikana (tähän postaukseen) kommentin jättäneiden kesken pikkuisen palkinnon.


Edit. 10.12. Palkinnon voitti... Krisu. Onneksi olkoon!