Nyt on joulukorttitehdas käynnistynyt täydellä teholla. Tulee kauniita kortteja erilaisista papereista, tapettinauhoista ja mainoksista löytyneistä jouluisista kuvista, sekä kultamaalista. 

kortit3.jpg

kortit2.jpg

 

Tykkään kauniista korteista, ja aika usein selailen vanhoja joulukortteja. Niitä löytyy tästä talosta kasapäin, sillä perhe on tainnut säästää kaikki saamansa kortit.

nallerasiassa.jpg

kauhatonttu.jpg

 

Nyt tänä vuonna joulukorttien lähettäminen kannattaa tehdä ajoissa, sillä posti kulkee nyt ihan miten sattuu. Nillä siellä postissa on kai niin paljon niitä lumitöitä ja muita hommia, etteivät ehdi hoitaa postinjakelua joka päivä. Meillä täällä on kova ikävä Birgittaa, joka hoiti meidän postinjaon todella kiitettävästi ja toi postin, joka ei mahtunut laatikkoon, ihan sisälle asti.  Tämä nykyinen kirjoittaa lapun, että lähetys ei mahtunut laatikkoon, joten se on haettavissa asiamiespostista kahden päivän kuluttua. -  Häh, eikö se osaa tulla soittamaan ovikelloa? Täällä ollaan kotona, molemmat autotkin ovat pihassa.

Toivottavasti ahkera Birgitta ei ole niiden joukossa, jotka ovat saaneet postista lopputilin.  Olisikin mukava kuulla, missä hän nykyisin on.

- Pitäsiköhän minun ruveta postitontuksi? Ainakin minulla olisi vikkelät jalat.

selailua.jpg

Iloista päivää kaikille!
t. Pikkuveli