R

Rakkaat - Joulussa parasta on yhdessäolo läheisten kanssa. <3 <3 <3

Rauha - Joulun olotila on rauha. Kiire väistyy, ja saa levätä ja nauttia tunnelmasta täysin siemauksin. Joulusta en ota koskaan stressiä, vaikka kaikenlaista aherrusta ja puuhaa joulunvalmisteluissani haluankin tehdä. - Eräs mieleenpainunut joulu oli sellainen, kun pääsin sairaalasta vain pari päivää ennen joulua. Kaikki perinteiset puuhat, jotka aina olin tehnyt, jäivät tekemättä, mutta joulu tuli silti. Itseasiassa se joulu oli todellinen 'sydämen joulu', joka osoitti, että vähempikin riittää. Ystävien avulla sain heiltä itseltään ja kaupasta valmiina kaiken mitä tarvitsin, ja se riitti.

jouluenkeli.jpg


Ruoka - jouluna saa syödä, yölläkin. Tässä linkissä keskeisimpiä asioita suomalaisesta jouluruokaperinteestä.

jouluruokaa.jpg


P.S.

Aulikin päivän kunniaksi järjestän nyt arvonnan. Jos haluat olla mukana pienen tonttujen yllätyspaketin arvonnassa, jätä kommenttisi, sekä blogisi osoite (tai sähköpostiosoitteesi) tähän postaukseen, jotta saan yhteyden voittajaan. - Osallistumisaikaa on 17.12. klo 18.00 asti.

- - -


Musiikkilinkit:

Joulurauhaa - Joel Hallikainen

Rauhaa, vain rauhaa - Matti Salminen

Metsän joulu - Ragni Malmsten


Röllin joulu - video   Iki-ihana, suloinen Rölli <3

- - -

ONNEKSI OLKOON "SE TOKAKS VANHIN"!

Olet onnettaren suosiossa, ja voitit arvonnassa tonttujen ylläripaketin. - Riippuu postitonttujen ahkeruudesta, saatko pakettisi ennen joulua vai jälkeen, mutta tulossa kuitenkin on. Pidetään yhteyttä! :)