kookospallot.jpg


Joulun aikaan on lupa herkutella; eikö olekin?
Itsetehdyt namit ovat mukavaa vaihtelua kaupasta ostettujen tilalle tai rinnalle. Tänä jouluna teemme itse terveellisiäkin nameja. Ohjeesta poiketen teen namit pilkkomalla ainesosat pieniksi saksilla ja vaivaamalla seoksen käsin. Luulen, että tehosekoitin on liian kovilla noin jäykän taikinan kanssa.

joulunamit.jpg

Tarvikkeet odottavat jo kaapissa. Ainut ongelma on, kuinka valmiit namit saa säilymään jouluun asti. Kun tekee aina mieli maistaa, ja maistaa, ja maistaa ... ihan vähän vain.

suklaata.jpg
Suklaa on kuitenkin yksi ehdoton jouluajan herkku, eikä sen tarvitse nyt olla sitä mahdollisimman tummaa, jota tässä talossa muulloin syödään. Konvehtirasiat tyhjenevätkin nopeasti, kun jokainen nappaa rasiasta omat lempikonvehtinsa. Siksi on parasta yrittää pitää rasiat avaamattomina mahdollisimman pitkään, jos haluaa niitä juuri jouluna syötävän. Tai ... vaihtoehtona on ostaa mahdollisimman monta, kuten me, jotta niitä riittää jouluunkin asti. Kaupoissa on nyt hyviä tarjouksia, ja yleensä jouluaattona ja sen jälkeen kaikki hinnat vielä puolittuvat.

Joulu on herkkusuiden juhlaa! <3