Nyt on joulupostin lähettämisen aika. Posti on luvannut lähettää kortit ajoissa, mikäli ne laitetaan postin kuljetettavaksi oikeaan aikaan. Paketit ainakin ovat kulkeneet jo nyt kahdessa päivässä, eli todella nopeasti Suomen toiseen päähän. Vielä minullakin on pari pakettia lähdössä, kunhan saan tietyt neuletyöni valmiiksi. 

joulukorti2.jpg

Tänä vuonna minulla oli joulukorttipaja helpoimman kautta. Korttipohjia on kotona valmiina vielä ihan riittävästi, ja nyt  yksinkertaisesti vain liimailin niihin papereita ja tarroja. Löysin Tokmannilta niin kauniit ja yksinkertaiset bling-bling -kuusitarrat, etteivät ne kaipaa seurakseen enempiä yksityiskohtia. Niinpä tänä vuonna mennään näillä. 

kortteja.jpg

Minulla joulu alkoi jo eilen, kun joulutontut toivat minulle uuden puhelimen. Nyt riittääkin opettelemista, sillä edellinen oli Android-kännykkä ja tämä uusi on iPhone. Kun yhden  asian kerrallaan opettelen, niin eiköhän tässä selvitä. Ainakin osaan soittaa ja vastata puheluun, ja kirjoittaa tekstiviestinkin. Huomenna ehkä osaan taas yhden uuden asian. :D        Aika monet joulutervehdykset laittelen netin kautta, joten jouluun mennessä opettelen ottamaan kuvia ja ehkä jopa liittämään kuvaan tekstiäkin; ainakin toivon niin. Kaksi viikkoa on aikaa sitä opetella.