Todella harvakseltaan tulee näköjään tätä blogia päivitettyä. Elelen talvihorrostani, ja odottelen kiivaasti kevättä. Tänään olikin sitten onneksi ripaus sitä ihan oikeaa kevääntuntua ilmassa linnunlaulujen kera. Aurinko paistoi häikäisevästi ja vesi tippui katolta. - Voimauttava päivä siis!

tulppaani.jpg

Aika kuluu hyvin tässä kotoillessa ja ulkoillessa. Lumitöillä ei onneksi ole tarvinnut tänä talvena juurikaan itseään rasittaa. Kävely sensijaan on oma liikuntalajini. Olen ottanut helmikuun alusta tavoitteekseni kävellä tänä vuonna "Suomen päästä päähän". En tosin konkreettisesti, mutta kilometreissä, pätkä kerrallaan. Nyt päivätahti on tyttären pikkukoirien ansiosta parhaimmillaan jopa 9-10 km. Oma 16v koira ulkoiluttaa minua vain kilometrin päivässä, mutta eteenpäinhän se on sekin määrä.

Kuvia ei nyt talvella ole tänne laittaa, paitsi näitä käsitöitä, joita tupsahtelee puikoilta. Sain omat jämälankasukkanikin valmiiksi joku aika sitten.
sukat39.jpg

piponi.jpg
Niin, ja pipon itselleni Rustika -langasta.

Tyttärelle on nyt tulossa lapaset Nalle- ja Marjaretki -langoista.

lapanen.jpg

Työhön liittyvien papereiden ja tavaroiden järjestelemisessä on mennyt tovi jos toinenkin. Aika paljon on tullut materiaalia paperinkeräykseen ja takkatuli sai niellä niistä arkaluonteisimmat. Kierrätyskeskus ja kirpputori ovat hyötyneet tavaroista  jonkun verran, mutta vielä olisi jaettavaa. Pitkän työuran aikana minulla on tullut hankittua melkonen määrä ammattiin liittyvää tavaraa, ja  kirppiksilläkin saa niistä kiertoon vain pienen osan kerrallaan. - Kesään mennessä toivon pääseväni kaikesta ylimääräisestä eroon.