makaroonienkeli.jpg

Joululaulut soivat jo radiossa eri kanavilla, ja Jouluradiossa ihan koko ajan. Tänä vuonna emme ole kuunnelleet joulumusiikkia entiseen tapaan, mutta kerkiääpä vielä hyvinkin, sillä jouluun on kaksi viikkoa.

Perinteiset joululaulajaisetkin ja joulukonsertit ovat jääneet käymättä, samoin kuin joulumyyjäisetkin. Tämän joulun odotus on meillä siltä osin aikaisempiin verrattuna erilainen. Mutta joulu tulee silti.

tonttunen.jpg

Joululahjojen kanssa ei aikuisperheessämme tarvitse hössöttää, sillä niitä ei jaeta. Tämän vuoden joululahjakohteitamme ovat Joulun lapsi -keräys ja Lyylin kahvilan lahjakortit ja -pussit paikallisen palvelukeskuksen asukkaille ja Jouluapua lapsille ja nuorille. - Monenlaisia muitakin keräyksiä on, mutta nämä ovat omat kohteemme.

Jokainen haluava löytää varmastikin omat keinonsa ja kanavansa tuottaa hyvää mieltä lähimmäiselleen. Rahan ja tavaran sijaan oman aikansa tai työpanoksensa antaminen voi olla parasta. Vapaaehtoistyötä tarvitaan! Emmekä saa unohtaa sitäkään, että avuntarvitsija voi olla hyvinkin tuttu ja lähellä.