Sataako vai paistaa? Säänhaltija ei nyt osaa päättää, joten tarjoaa kumpaakin. Ilolla ottaisin vastaan vielä hellesäätäkin, jos sellaista tarjoaisi.

Uusien, kesän alussa ostamieni kesävaatteiden käyttö on jäänyt vähäiseksi. Kuvittelin niitä tarvitsevani, kun kaksi edellistä kesää ollut hellekesiä. Mutta eipä ole vuodet veljeksiä, ja palasimme takaisin normaaliin kesään, joka on viileä, sateinen ja vähäluminen. Ensi kesää on siis odottamassa lähes käyttämättömiä vaatteita, jotka toivottavasti mahtuvat päälle vielä silloin. :)

Nyt on sitten aika hankkia jo syysvaatteet. Tänä vuonna vaatekertani tarvitseekin aika lailla uudistusta. Panin merkille kotiin saapuneista postimyyntiluetteloista, että nyt minulla on lopultakin toivoa saada itselleni mieluisia klassisia vaatteita ja kenkiä. Muutaman talven olen sinnitellyt mm.ilman talvisaappaita, kun en ole löytänyt oikeita, ajattomia malleja kaupoista. Kaikki muodin oikut jätän suosiolla kauppojen hyllyille.

Kirpputorit ovat usein pelastaneet pulasta, kun on täytynyt nopeasti löytää päällepantavaa. Musta, pitkä juhlamekkonikin, jonka hankin kirppikseltä viime kesänä viidellä eurolla, on palvellut vuoden verran kaikissa juhlissa, kun olen vaihdellut siihen jakkua tai erilaisia huiveja. - Lokakuussa oleviin juhliin on kuitenkin yritettävä etsiä uusi puku. Kunpa vain heti tietäisin, mistä sen löytäisin, sillä en rakasta kaupoissa kiertelyä.