Pappi puikoissa -bloginpitäjä innoitti minuakin muistelemaan vitsejä. Unohdan yleensä hauskatkin vitsit, mutta yksi, karmeasta lopusta huolimatta tai juuri siksi, on kyllä jäänyt muistilokeroihini. Tässäpä tämä:


Seuramatkalaiset lähtivät ratsastamaan kameleilla. Kameleiden omistaja antoi jokaiselle ohjeet matkan sujumiseksi. Yksi suomalainen sai henkilökohtaiset ohjeet, sillä hänelle osui kameli, joka totteli vain tiettyjä ohjeita. Niinpä kun sille kamelille sanoo ”Huh”, se lähtee liikkeelle. ”Huhhuh” -käskystä se juoksee, ja ”Amen” –sanasta kameli pysähtyy.

Suomalainen kiitti ja lähti muiden mukana matkaan. "Huh" ja kameli alkoi kävellä. Ratsastaja halusi kamelin lisäävän vauhtia ja sanoi "Huhhuh" ja kameli alkoi juosta. Suomalainen huomasi eksyneensä muusta porukasta, ja kaiken lisäksi edessäpäin häämötti rotko. Hän ei muistanut, miten kamelin saisi pysähtymään, mutta muisteli, että jotenkin se liittyi rukoilemiseen. Niinpä hän alkoi rukoilla ääneen Isä meidän –rukousta.  Rukous loppui sopivasti juuri rotkon reunalla "Amen" –sanaan, ja kameli pysähtyi. - Hikeä otsaltaan pyyhkien ja helpotuksesta huokaisten suomalainen sanoi "Huhhuh".