kranssi2.jpg

Tällainen tuli siitä lahjaksi menevästä ovikranssista. Taaskin syntyi ihan yksinkertainen havukranssi rusettikoristeella. Toivottavasti saajakin pitää siitä!

                                                 * * * * * *                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Joulukoristelu kodissamme on kautta aikain ollut aika maltillista. Sähkökyntteliköt ikkunalla, muutama pieni joulukoriste siellä täällä, ja kukkia; siinä se on. Joulukuusta meillä ei ole ollut moneen vuoteen, eikä sitä tule tänäkään vuonna.
 

tonttu%20ja%20k%C3%A4vyt.jpg

Tämä pikkuruinen tonttu asuu tyytyväisenä isossa purkissa, käpykolossaan, ja tarkkailee talon touhuja sieltäkäsin. Aikamoinen kiipeäminen sillä on päästäkseen ylös ja ulos, mutta käpyjen suomuthan ovat kuin portaita, joten kiipeäinen onnistuu kyllä.

 

pikkuenkelit.jpg

Nämä suloiset pikkuenkelit istuskelevat kivellään kuivattujen ruusujen keskellä.

Muutama tonttunen muuttaa joulukoristelaatikosta esiin, mutta siinäpä sitten onkin meidän tämänvuotinen joulukoristelu.
Pikkutontut Nelli, Ninni ja Milli haluavat vähän runsaamman koristelun tontun tupaansa, ja se heille toki sinne laitetaan. - Pikkuveli vuorostaan pääsee kanssani katselemaan rauhallista joulunviettoa Lapissa.