Ensimmäisenä me kaikki toivotamme oikein hyvää nimipäivää talon tytöille Annukalle ja Annaleenalle! - Toivottavasti he tulevat lukemaan toivotukset täältä! Tässä onnittelukukkakuva heille <3

hyasintteja.jpg

tuoksuu.jpg

Oli pakko nuuhkaista.
---------------------

pikkuleipi%C3%A4.jpg
Voi miten hyvältä täällä tuoksuu!


Ennen joulua talossa leivotaan usein,  ja nyt oli pikkuleipien vuoro. Kakkaroiksi nämä noita kutsuvat. Helppo taikina, jossa kaikki aineet vain sekoitetaan.

valmiina.jpg

Joululimpputarvikkeetkin otettiin esiin, joten kaipa nyt sitten tulee useampia leipomispäiviä peräkkkäin. Nuuh ja nam! Limppua olisi kyllä tehty, mutta ... kun ei ollutkaan rusinoita. Ja meidän joululimppuun rusinat kuuluvat. - Ihan pikkuasioiden takia emäntä ei lähde kauppaan, joten odotellaan. Kauppapäivä on kyllä yleensä ollut tämä torstai, mutta nyt on tainnut aikataulut mennä sekaisin, kun ei ole pakko noudattaa arkirytmiäkään. Täällähän asustaa nyt kaksi eläkeläistä meidän tonttujen kanssa.

 

kortteja.jpg

Eilen syntyi lisää joulukortteja.

 

askartelua.jpg

Kuumaliimapistooliakin käytettiin ahkerasti. Ne touhut olivat vaan niin salaisia, ettei kunnon kuvaa saanut ottaa. Mutta bling-bling -juttuja ne oli; sen sentään voin kertoa.

-----------

Tänään tulevat ne nelijalkaiset karvakuonot taas tänne hoitoon muutamaksi päiväksi.  Osaamme onneksi varautua, ja hiivimme turvaan yläkertaan. Emäntä tykkää noista koirista, kun ne ovat niin hyvää ja vauhdikasta kävelyseuraa, ja muutenkin mukavia. Ne tekevätkin yhdessä pitkiä lenkkejä, ja sillä aikaa me uskallamme tulla alakertaankin.

Joulu on taas päivän lähempänä. Täytyy todeta, että on tämä odottaminen mukavaa aikaa!

tuumii - Ninni