laatikkotontut.jpg

Eilen oli taas ruokatavaroiden täydennyspäivä. Kaksi kertaa kuukaudessa tilaan ruokaostokset suoraan kotiovelle. Kiitos korona-ajan, tämä käytäntö tuli tutuksi jo puolitoista vuotta sitten, enkä kyllä vaihda sitä enää perinteiseen kaupassakäyntiin. On niin kätevää saada tehdä tilaus ihan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, ja tilausta voi täydentää tarpeen mukaan. Netissä tulee selailtua valikoimaakin monipuolisemmin kuin kaupassa käydessä, joten ruokiin tulee enemmän vaihtelua.  Kuljetus tuo painavatkin ostokset kotiin saakka, ja minulla ei ole mitään valittamista keräilijöiden valitsemien tuotteiden laadusta. Kaupassa otetaan toivomuksetkin hyvin huomioon. 
 

verkkokauppa.jpg

Olen päätynyt tilaamaan verkko-ostokset Järvenpään K-Supermarket Pajalasta. Siellä asiat toimivat sujuvasti ja luotettavasti, ja tuotteiden tuoreus ja laatu on ollut erinomaista. Tuotevalikoimakin on laajempi kuin paikallisessa pienemmässä kaupassa, josta olen tehnyt koetilauksen. Kuljetus on täsmällistä, ja auton saapumista voi seurata reaaliaikaisesti. Mielelläni maksan sen vajaan kymmenen euroa, joka mahdollistaa nämä helpot kauppareissut.  K-Ruoka verkkokauppatilaus on osoittautunut paljon sujuvammaksi ja helpommaksi käyttää kuin S-ryhmän vastaava, siksikin olen päätynyt siihen.

Tuotteet pakataan pinottaviin pahvilaatikoihin. Kerään niitä kokoon aina parisenkymmentä, ja sitten huhuilen Facebookissa paikallisessa Roskalava-ryhmässä tarvitsijoita. Aina laatikot ovat tehneet hyvin kauppansa, kun mm. muuttajat hakevat niitä ilolla. Mieluummin annan ne vielä uudelleen hyötykäyttöön, kuin litistäisin suoraan pahvikeräykseen.