Heips!

Pitäisiköhän tänään hypähtää ilosta ilmaan aamukuuden maissa; on nimittäin talvipäivän seisauspäivä. JIPPII !!! - huudahdan kuitenkin. Koiruli herättää joka aamu tasan kello kuusi, joten olen h-hetkellä hereilläkin. :D

Jouluaattoon on enää kaksi yötä, ja tämäkin joulu tuli ilman paniikkia. Eilen leivoin gluteenittomasti taatelimutakakkuja, ja tein myös piparitaikinan, sekä lanttu- ja porkkanalaatikkopohjat, jotka esikoisemme saa sitten paistaa kotonaan. - Äidin tekeminä ne ilmeisesti maistuvat paremmilta.  <3

Yhdet joululahjasukat ovat ihan viittä vaille valmiit, joten saan varmaan ne tänään paketoitua.

kansi.jpg

Tämän joulun joulukirja on ihanan Ilona Pietiläisen "Olisipa aina joulu". Onnistuin voittamaan sellaisen itselleni Facebook-arpajaisissa, mutta olin jo hankkinut niitä pari kappaletta joululahjoiksikin.

hiiret.jpg

Rakastan Ilonan satumaisia ja tunnelmallisia valokuvia. Ilonalla on selvästikin taikakamera, yhdistettynä taiteelliseen silmään. Noita kuvia pysähtyy katselemaan pitkiksi ajoiksi, eikä kirjaa voi millään hotkaista kerralla. Onneksi on pitkät joulunpyhät aikaa keskittyä kirjan kuviin ja tarinoihin.

takakansi.jpg

Kirjan lopputekstiä:
"Joskus on aika kirjoittaa viimeinen sana päättymättömään tarinaan. Minulle jokainen kirja on ollut äärettömän hieno matka, ja on ollut kunnia kirjoittaa 26 kirjaa. En suostu sanomaan hyvästi, mutta tänään sanon sinulle, lukijani, näkemiin. On aika seurata tähteä, mihin se ikinä sitten viekään."

Voi Ilona, jatkathan kuvakirjojesi sarjaa!
JOULU ja Ilonan kirjat <3

--------

Joulutunnelmasta ja päivien pitenemisestä hullaantuneena

Aulikki