1265553051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ruskistin kaalisuikaleet voissa ja kuullotin muut vihannekset (kaapista löytyi purjoa, vihreä paprika, porkkanaa ja sipuli) erikseen pannulla. Lisäsin pataan vielä pikkukauhallisen hapankaalia ja lopuksi savupororouhetta. Liemeksi hiukkasen vettä ja mausteeksi loraus soijakastiketta ja maustepippuria pari myllynpyöräytystä.

Nyt padassa muhii (toivottavasti) maukas sunnuntairuoka riisin tai perunoiden kanssa syötäväksi. Mahdolliset tuoreet yrtit lisäilen yleensä vasta lähes valmiiseen ruokaan, mutta tähän pataan niitä ei ole nyt pantavaksi. Puolukkasurvos kuuluu itseoikeutetusti asiaan, tämän ruoan lisukkeena.

Kuten olette huomanneet, kaikki ruoanlaittoni on aina vähän summittaista , siis mitä sattuu kulloinkin löytymään. Mutta kun olen tottunut lapsesta lähtien tekemään ruokaa, osaan jo mielessäni maistaa, millaista lopputuloksesta tulee.

- Hyvä mielikuvitus on hyödyksi kokillekin. :)

Edit.  Hyvää oli!