virpomisjutut.jpg

Korona-ajan virpominen tapahtui etänä. Palmusunnuntaina satoi vettä, joten virpomispaikka oli aseteltava räystään alle. Olisin mielelläni laittanut nallen tuohon istuskelemaan ja virvottavaksi, mutta koska se olisi kostunut, päätin sittenkin jättää sen sisätiloihin. Hyvin lapset osasivat toimia, ja kiltisti ottivat ohjeenmukaisesti vain sen yhden palkkapussukan, joka heille kuuluikin.

Huomasin, että murkkuikäisiäkin alkoi ohikulkiessaan houkuttaa talojen edustoille asetetut virpomispalkat. Niinpä he koukkasivat tienlaitaan katkomaan pajunoksia, ja kipittivät kotiinsa niitä vähän koristelemaan. Huivit päähän, ja pianhan he olivatkin virpomispaikoilla. :D
Iso poikaporukka taas oli löytänyt jostain joulukuusen verkkopussissa, ja raahailivat sitä kulkiessaan. Kuulin ikkunasta heidän juttunsa, kun aikoivat "virpoa" sillä, mutta tarkoituksena oli salaa kahmia kaikki palkkapussit. Huomasin heidät ajoissa, joten metkut jäivät toteuttamatta.

palkat.jpg

 

Sunnuntai-iltana kirjoittelin käsityöpiirimme pääsiäistervehdykset paikallisen Neitoperhon palvelukodin nuorille aikuisille. Postissa en lähettänyt kortteja tänäkään pääsiäisenä. Facebook tavoittaa suurimman osan kavereistani, ja puhelimitse tervehdin muita.  

kortit.jpg

 

Teille blogini lukijoille toivotan


ILOISTA PÄÄSIÄISAIKAA !

kelt.tulppaanit.jpg