k%C3%A4sity%C3%B6t.jpg

Iltojen hämärtyessä ja ilmojen viiletessä alkaa taas villalankakori kutsua. Kesän aikana en ole juurikaan käsitöihin koskenut. Vain kolme pikkulaukkua olen virkannut pellavalangasta, siinä kaikki.

Lankavarastoni on huvennut melkoisesti viimeisen puolentoista vuoden aikana, mutta vielä riittää lankoja moneen moneen työhön. Uutta lankaa olen ostanut tänä  aikana vain 16 eurolla; eli aika hyvä saavutus. Nyt vaan on sitten valmiiden töiden laatikko täynnä, ja niistäkin haluaisin päästä eroon. En vielä tiedä, missä voisin niitä myydä, sillä kirpputoreilla, joissa usein olen myymässä, sallitaan vain käytetyn tavaran myynti. - Ehkä jouluun mennessä joku sopiva myyntipaikka löytyy. 

Ensi tiistai-iltana klo 18 - 20 starttaa uusi syyskausi neulepiirissämme läheisessä riihikalliolaisessa Lyylin kahvilassa. Kesätauon jälkeen on taas todella ihana tavata iloisia neuleystäviä, ja herkutella samalla kahvilan tarjoomuksilla. <3 Koolla on väkeä vauvasta vaariin, eikä edes käsitöitä tarvitse olla mukana. Etukäteisilmoittautumistakaan ei tarvitse, sen kun vaan liittyy seuraan. - Toivottavasti saamme mukaamme uusiakin asiasta innostuneita.

Lyylin kahvila sijaitsee Riihikallion palvelukeskuksen ala-aulassa. Osoite: PELLAVAMÄENTIE 5 A-talo.