Kuun kuvasin Sardianiassa kesällä 2008.

 

Haluaisin heti tietää, olisiko jossakin aikakauppa. Vuorokauden tunnit eivät meinaa minulla millään riittää kaikkeen, mitä on pakko tai pitää tehdä. Olisin kiitollinen yhdestäkin lisätunnista, mutta kaksikaan ei olisi pahasta. Voisin jopa maksaa saamastani lisäajasta.

Rästitöiden pino sen kun kasvaa. - No, olisihan sitä pinkkaa voinut joululomalla vähentää, mutta onko loma työntekoa varten? Ajattelin, että kerrankin lomailen kunnolla, mutta ehkei olisi kannattanutkaan. ;)

Ensi viikonloppu - eli ansaittu viikkovapaa - menee työnteossa. Siitäkin huolimatta, että mulla on varattuna lippu Educa -messuille. Messuilut jää eittämättä väliin, niin kiva kuin olisikin käydä katsomassa uusimpia tuulia opetusrintamalla. Ja tietenkin tapaamassa kollegoita. Työhönhän sekin liittyy, mutta olisi kuitenkin virkistävää.

Tämä viikko on täysipainoinen työviikko. HÄRKÄVIIKKO - isoilla kirjaimilla vielä, ja pitäisiköhän kirjoittaa vielä vahvennettunakin? Yritän ajatella, että ´niin on voimasi kuin on päiväsikin´. Tälle viikolle tarvitsen härän voimat. PUUH!