kassi.jpg

Nykyisin olen todella niin älypuhelimeni lumoissa, ettei tule juurikaan käytyä pöytäkoneella.Valitettavasti nämä päivitykset eivät onnistu puhelimen kautta; tai sitten en vain ymmärrä näitä sen kommervenkkejä. :(
 

Syksy on jo vauhdilla vaihtumassa talveksi, ja edelleenkin toivon talven sujahtavan ohi yhtä nopeasti kuin tämä syksykin teki. Onneksi kaiken keskellä on tulossa JOULU. On siis jotain odotettavaa ennen kevättä.

joulupukki.jpg

Aikani kuluu paljolti käsitöiden ja ystävien parissa. Viikko-ohjelmassani on kaksi ihanaa käsityöpiiriä, ja joka toinen torstai toimin kahvikaverina Torstaikahveilla palvelukeskuksessa toimivassa kahvilassa. Tuo LYYLIN KAHVILA onkin muodostunut olohuoneekseni, sillä taidan viettää siellä aikaa konsanaan enemmän kuin oman kotimme olohuoneessa. 

Meidän omassa olohuoneessa on kyllä tosi mukava keinutuoli, jonka sain eräältä ystävältäni. Se onkin niin hyvä paikka, että mieheni kanssa suorastaan kilpailemme, kumpi ehtii ensin siihen istumaan. Useimmiten jään häviölle. :D - Tuo keinutuoli olisi paras paikka kutoa, sillä siinä kädet saavat sopivasti tukea, ja koirulini ei ole siihen tunkemassa. Nojatuolissa istuessani koira yleensä haluaa makoilla tuolissa selkäni takana, joten työasentoni siinä ei ole paras mahdollinen.

Syys-lokakuussa olen kutonut ahkerasti isoja miesten sukkia ja pipoja. Nytkin on tekeillä kahdet miesten sukat, ja vaihtoehtotöinä on pieniä lasten sukkia JOULUN LAPSI-keräykseen.