Kiirusta ja touhua tuntuu olevan riittävästi näinä päivinä. Työssä minulla on monenlaista deadlinea lukuvuoden päättyessä, eikä vapaa-aikakaan tee poikkeusta vauhdiltaan. - Oli hyvä nostaa kädet pystyyn ja rentoutua edes se 15 minuuttia, jonka käsienhoito eilisiltana kesti. Mukava naistenilta virkisti, joskin se työllistikin melkoisesti.

Järjestelyvastuut asiassa kuin asiassa näyttävät kasaantuvan usein samoille ihmisille. Itsekin huomaan häärääväni siellä sun täällä, eikä vapaaehtoisia näytä ylen määrin löytyvän palkattomiin puuhiin. Tekevällehän töitä löytyy kyllä aina, ja talkoohengellä pienikin porukka saa onneksi aikaan paljon. Työ antaa paljon, jos ottaakin. Koko porukan hyvä mieli kertoo touhun mielekkyydestä, sekä antaa voimia ja intoa jatkaa.

Päivä päivältä olen vakuuttuneempi verkostoitumisen (nykyajan yhteisöllisyyttä!) tärkeydestä, ja puskaradion toimivuudesta parhaana tiedottajana. Verkostoitumisen avulla voi hoitaa "monta kärpästä yhdellä iskulla", ja siitä eilisilta antoi taas hyvän esimerkin.  :)