Minullapa olikin eilen oikea Onnenpäivä! Näkeehän sen jo ilmeestänikin.

 Isosiskoni Nelli Tonttulasta muutti tänne meille. Voi että, meillä on nyt kivaa - yhdessä! Ja kuinka paljon meillä onkaan juteltavaa. Ehkä en enää uskalla olla niin vallaton kuin aikaisemmin, mutta eipä se mitään.

 

Koko eilisen illan vietimme arpajaislaatikoiden keskellä olohuoneen pöydällä innokkaasti jutellen. Ihailimme herkkukoreja ja muita arpajaispalkintoja, jotka tänä aamuna viemme Tuusulan yhteismyyjäisiin. Yökin sujui hyvin laatikossa. Nelli nojasi virkattuun hartiahuiviin ja minun päänalusena oli ihana valkoinen angorahuivi. 

Minulla on kokemusta jo kahdesta myyjäistapahtumasta, joten enää minua ei jännitä, vaikka ympärillä onkin satoja ihmisiä. Mutta Nelliä taitaa kyllä hieman pelottaa. - Hyvin kaikki varmaan kuitenkin menee. Eihän meidän tarvitse olla ihan kahdestaan, kun emäntämme on paikalla ja  huolehtii meistä. Ja jos meitä ujostuttaa, hän osaa kyllä hyvin puhua puolestamme. Meillähän ajatukset menevät niin yksiin.

Toivottavasti saamme houkuteltua arvanostajia ja kaikki arvat myytyä. Ja nyt luulisi houkuttelun olevan entistä helpompaa, kun kerran olemme saaneet vahvistuksena lisää tonttuvoimaa. Muistelen, että monet tulivat viime vuonnakin ostoksille ihan vain tavatakseen minut.  :)

Leppoisaa lauantaita

toivottelee bisnestonttu

Ninni <); )